Vackra trätrappor i klassisk stil

Eleganta trätrappor med rikligt utsmyckade balustrar och stödpelare tillhör projekt som vi har oftast utfört under den senaste tiden. Idag presenteras ett annat exempel på elegans, som lutar lite mot den klassiska stilen. Den här trappan har vi skapat till ett hus i Stockholm.

Trappor och handledare har tillverkats i en mycket kontrasterande färg. Konstruktioner med kontrasterande element ser mycket bättre ut än homogena. De har också större påverkan på rummets allmänna utseendet och ger framför allt elegans och värme.

Vårt företag hade till uppgift att skapa trätrappor som inte bara är praktiska utan också förändrar husets utseende.

Den presenterade designen har prydda pelare som bär upp handledare. Mellan de finns också eleganta men samtidigt enkla balustrar.

Trappan som vi har designat har också en annan praktisk aspekt – under trappan har arrangerats ett litet förvaringsrum.

Posted in Nyheter.