En vacker trappa med glas tillverkad för en kund i Stockholm

Vi har nöjet att presentera ytterligare ett projekt från Trapp Konrad Chabraszewski. För en månad sedan har vi träffat en kund från Stockholm som presenterade för oss sin idé om vilken trappa han skulle villa ha i sitt hus. Vi kom till Stockholm och gjorde mätningar som omedelbart skickades till fabriken i Polen. Efter några korrigeringar i projektet gick trappan till produktion. Den färdiga trappan åkte sedan till Norge, Stockholm, och monterades i kundens hem.

Vid genomförandet har vi använt material av högsta kvalité. Stor hållbarhet gjorde det möjligt att skapa en smal konstruktion. Konstruktionens moderna karaktär förstärks av självbärande glasskivor. Trappan tar lite plats på grund av sin smala konstruktion.

Projektet är ett exempel på modern smal trappa. Den är lämplig för hus där det inte finns så mycket utrymme för en trappa eller där man vill behålla så mycket fritt utrymme som möjligt för att rummet blir så estetiskt och ljust som möjligt.

Posted in Nyheter.