Elegant stilren trätrappa i Stockholm

Under de senaste månaderna har vi noterat ökad efterfråga på eleganta trappor. En trenden som i beställningar har gått om de klassiska trätrapporna. Under den senaste tiden har vi gjort några riktigt intressanta projekt enligt den här stilen. Ett av de är trappa som designats och monterats i en villa i Stockholm.

Genomförandeprocessen är alltid densamma. Först kommer ett team för att göra mätningar. Efter samråd med kunden skickas alla uppgifter till företaget som projekterar trappan. Färdig projekt skickas till fabriken. Från fabriken i sin tur kommer färdig trappa som monteras sedan hos kunden.

Tack vare det här produktionsupplägget sker all tillverkning utanför kundens hem. Den färdiga trappan monteras mycket snabbare än de trappor som tillverkas på platsen av hantverkare. Det blir inte så stressigt och stökigt.

 

För att återgå till själva trapporna, så som det nämndes i början, är de gjorda i en mycket elegant form. Själva konstruktionen sparar dessutom mycket utrymme. Färgen är mörk valnöt. I konstruktionen används massiva skulpterade pelare för handledare. Mellan dem finns vackert profilerade balustrar.

Det hela blir mycket elegant. Särskilt i kombination med träräcken på övervåningen.

Posted in Nyheter.